Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

V*A*C*C*I*N*A*T*I*O*N

 

Förhindrar farliga smittor
Få fäste i skör kropp
Förhindrar döden
Skörda i förtid

 MEN
Hur vaccinera mot
Hindra sköra själars fördärv
För långa tider genom manipulation

 Förhindra framfart av samvetslösa
Sjuka  människors empatilösa spel
Ljugande, lurande, kontrollerande
Isolerande, skrämmande

 Hur vaccinera unga
Gamla, rättrogna
Godtrogna
Mänskor

 Dessa som
Bara vill väl
Skyndar till hjälp
Glömska sin egna behov

 Glömska sina egna inre
Signaler om att något är
Mycket
Fel

 Rätt

*
Säga

*
Nej

*
Jag

*
Vill

*
Ej

 

 

 

 

© Gunilla Nilsson
    091122




Fri vers av Gunilla VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-22 15:32



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Oerhört viktiga frågeställningar men svaren söker jag själv fortfarande och har åkt dit igen och igen och igen...tyvärr.
Som om man aldrig lär sig av misstagen.
Applåd och bokmärke.
2009-11-22

  Mr Lindemann VIP
Inte alltför dumma funderingar som ger lite tänvärt material
att fundera när kvällen övergår till natt och livet gör sig redo att lägga sig till vila inför en nystart in i skymningen
2009-11-22

  Larz Gustafsson VIP
Det tragiska är att man nog aldrig kan vara helgarderad när det gäller dessa maktmänniskor.
Men till slut lär man sig känna igen deras tricks. Och det kan underlätta identifieringen.
2009-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla
Gunilla VIP