Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

men mitt hjärta doesn't

pantburkar
plastpåsar i hallen
ölburkars innehåll som en gång fyllt oss
fyllt vårt blod, pumpats genom våra hjärtan
fått oss att tala igen
nu ska de återvinnas
smältas ned för att kunna fylla
andras kroppar

och life goes on

rygg mot rygg
öga mot öga
knytnäven i magen
ditt hjärta i min halsgrop
försöker gråta bort dig
men det går inte
klumpen sitter kvar
du sitter fast i mig

och life goes on

mina kläder
på ditt golv
plockar upp dem
med gråten i halsen
går hem med tröjan
ut och in
du ligger kvar i sängen
när jag går ut genom dörren
säger knappt hej då

och life goes on

ser dig ibland
ganska ofta ibland
alldeles för ofta ibland
jämt ibland
men du ser aldrig mig
vill inte träffa mig längre
och det gör ont
det gör så jävla ont

och life goes on
men mitt hjärta doesn't




Fri vers av hets
Läst 498 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-22 20:34



Bookmark and Share


    Frigolit
Jag älskar verkligen dina texter!
2010-02-09

  julia.s
åh gud. vad jag känner igen mig i den här. måste nog ta och bokmärka.
du är bra!
2009-11-30

  lizanystrom
du är, så bra
2009-11-22
  > Nästa text
< Föregående

hets
hets