Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG BEHÖVER inte dig

jag behöver inte dig
för att gå vidare
jag är trött på dina nej
du är ingen glädjespridare

jag stör mig på dina ljud
jag hör hur du förfinar
du är en självutnämnd gud
medan omgivningen bara flinar

för din självinsikt finns ej
din spegelbild förvanskar
din egen tro på dig
och hur du själviskt granskar

jag skall nu leva allena
vår historia ett minne blott
mitt sinne ska nu förena
flyendes från allt grått

jag behöver ett nytt liv
med grönskande sinne
så nu tar jag mitt kliv
och du finns bara i mitt minne

vi har andats för tunn luft
och i ett evigt ståhej
så nu tar jag mitt förnuft
för jag behöver inte dig




Bunden vers (Rim) av Max Poisé
Läst 229 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-23 08:47



Bookmark and Share


  peter markurth
inledningen var klockren
2009-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé