Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LÅSTA TORNRUM

blickarna returnerades desperat
flodmängder av gråt
så lidelsefullt och uppenbart
när läpparna ljuder förlåt

så genomtänkt vidunderligt
att skeppas ut från strand
så lärorikt söndrigt
att klippa alla döende band

hur kan enkelheten spridas
när tomhet fyller tornrum
när ondskan börjar smidas
och orden ljuder stum

resultatet av två tomma själar
där likgiltigheten förföljer
försjunkna kärleksträlar
och ljuset sig döljer

vi står där apatiskt tafatta
frukten av ett absurdum
vi är i tårfloden bosatta
med blickar från låsta tornrum




Bunden vers (Rim) av Max Poisé
Läst 284 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-11-23 12:08



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Mycket vacker.
Väl avägda rim, jättesnyggt!
2009-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé