Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SFÄRISK

 

Avslutad utbildning
Sista inlämnade uppgiften
Hon gjort sitt bästa

Tiden knapp, mycket att greppa
Mycket att summera
Hon har ingen aning om kvalitén

Väntan upplevs som lång
Hon kände som om hon
Befann sig i en bubbla

Denna sfär svävar
Utan förankring
I fritt tillstånd

Märkliga känslor genomsyrar
Hela hennes väsen
Var hör hon hemma

Var skall hon landa
Med sin sfär, att förankra
Vilket sammanhang hör hon till

Så händer allt väldigt snabbt
Stor intensitet
Hon landar mjukt, väl mottagen

Allt klarnar, hon anar
Sin rätta kapacitet
Sin rätta hemvist

Hon kan aldrig få bekräftelse
Av den som ingen kärlek äger
Ingen empati känner

Hon kan endast ge
Till den som har förmågan
Att ta emot

Nu vet hon
Var hennes
Hem är

 

© Gunilla N
091119




Fri vers av Gunilla VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-23 13:59



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så är det bara.
Insiktsfullt.
"Hon kan aldrig få bekräftelse
Av den som ingen kärlek äger
Ingen empati känner

Hon kan endast ge
Till den som har förmågan
Att ta emot"

Applåd!
2009-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla
Gunilla VIP