Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

heltal och felslut


jag älskar dig
säger du

och gnistorna far i rummet

fastnar i gardinen
och bränner ner en hel stad

i askan skymtar ett okysst nyckelben

du är den ende
som kan hålla isär mig

det är det jag inte får ihop




Fri vers (Fri form) av ljudit
Läst 458 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-11-23 16:58



Bookmark and Share


  C.Wieske
Mäktigt!

Får väldigt starka känslor när jag läser den här. Den liksom tar tag i en och drar med en. Jättebra. Alla dina dikter är jättebra.
2010-07-23

  Ola Rydberg
Denna var riktigt bra
den börjar som en
klassisk kärleksdikt
och sedan får den ett
helt
annat liv
när det fastnar i gardinen och bränner ner en hel stad

snygg vändning

sen till min favoritrad i denna dikt

(i askan skymtar ett okysst nyckelben )

men som helhet blir den perfekt
2010-03-21
  > Nästa text
< Föregående

ljudit
ljudit