Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

omkring en meter


det är som att böja sig

binda tiden runt
kranskärlen
i en bukett
avbruten vid nyckelbensvenen

det är som att vrida om

och hålla andan
i sin hand
blåsa bubblor av hud
tvärsigenom käkarnas krökning

det är som att vända ut och in

stå öga mot öga
mot sig själv
höra artärerna ringla iväg
som revbensgaller av nervtrådar

det underlättar impulsens fortplantning




Fri vers av ljudit
Läst 461 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-08-29 09:38



Bookmark and Share


  Nina V A
Whooa, det är pretty cool när man skumläser och landar i något som väcker till liv, helintressant kraftfullt syrerikt!
2011-11-03

  ljudit
♪ ♫ ♪
2011-08-29
  > Nästa text
< Föregående

ljudit
ljudit