Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inställt bortom rimligt tvivel


en gest
över en nedsliten tröskel
och dina skor står kvar än

jag vet att du har väntat
tills du har skrikit dig hes
och nu hörs bara tystnaden

som vi kämpade
men aldrig åt samma håll
och det spelar ingen roll

säg bara att du begriper
att du förstår
men säg det så att jag hör

för jag vill bara sitta här
medan du smeker sagor i mitt hår
om att du är den du utger dig för

snälla för mig bakom ljuset

säg att du älskar mig
nu och för alltid
alltid och då

säg att inget kommer att förändras
att allt kommer att förändras
säg att det finns det som bygger upp

utan att riva ner

som vi kämpade
men aldrig åt samma håll
säg att det spelar ingen roll

säg bara att du vet
att du känner likadant
men säg det så att jag förstår

för jag vill bara vara här
vila huvudet i ditt knä
somna till dina sånger om igår

jag skriker mig hes
men ändå hörs bara tystnaden

snälla ljug för mig, älskling




Fri vers (Fri form) av ljudit
Läst 421 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-11-22 21:37



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Förlåt felcitat: "..mitt hår...", skulle det vara...
2012-07-05

  Mats Henricson
Starkt ! Gillar din metafor: "Smeker sagor i ditt hår "......Intensiteten i dina dikter är så självklart påträngande på något outgrundligt vis.... De berör mig ! Bokmärker !
2012-07-05

    ej medlem längre
Gripande.
2012-03-21

  ljudit
♪ ♫ ♪ ♫ ♪
2011-11-22
  > Nästa text
< Föregående

ljudit
ljudit