Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en doft av gryning


den fjäril som sjunker
har ett vaxblekt ärr på kinden

barfota fötter leker
över väntans vaggande vågor
skrider fram på
tåspets

till varje ögonfrans
enda andetag
i rytmerna av
en gammal otjärad eka

jag möter dina fingrar
i kärnan av ett fruktträd




Fri vers (Fri form) av ljudit
Läst 503 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-05-10 10:28



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket fagersamt
2015-10-20

  ULJO
Det här är poesi på en mycket hög nivå. Berörande och vackert.
2011-05-10

  ljudit
♪ ♫ ♪
2011-05-10
  > Nästa text
< Föregående

ljudit
ljudit