Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mjo en parafras på en havrefras


så blir själen biten eller även jag min brutus


snubblande och ljusblå
inuti dina pupiller

fladdrande som lågor
i ditt vänliga mörker
där mina hemligaste sagor
tovar ditt bångstyriga hår

som av barnfota morgondagg
bubblar den mjuka tystnaden

plötsligt vaknar jag
med din näve långt ner i min hals
inser snabbt att även en sked
är gjord av stål

som kvinnor är siluetter
fyller jag i konturer
med bara tänderna




Fri vers (Fri form) av ljudit
Läst 419 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-03-21 16:10



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Oh, jag vibrerar, bågnar, faller omkull, kroppen rister, detta ÄR bara helt LÄCKERT ! IGEN ! Bokmärker ! FLER måste läsa Dig !
2012-07-05

    ordskalv
En tavla har vi här! Intelligent skrivet.
2012-03-21

  ljudit
♪ ♫ ♪
2012-03-21
  > Nästa text
< Föregående

ljudit
ljudit