Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
logos ey?


tomma ord och inga löften


inför nattens giljotin
har vi slutat ligga på kyrkogårdar
och googla varandra

vi visar inte ens identitetskort
jag slängde mitt efter dig
i ett desperat försök
att få dig att säga mitt namn

sedan dess har jag inget

hör du det?
jag tvekar inte en sekund
för någonstans kommer jag att vakna
med främlingar i mina vener
och låta rupert brook penetrera mig
in i mina kranskärl, rakt in i lungartären
hör du det?
hör du hur jag andas andas andas

färglada kläder gör ingen begravning
du dog. jag dog. tack för idag.
de levande svarar inte på mina samtal

så jag skriver ett sista sms
om marmelad på ljummet bröd
solkatten i gardinen som smeker mitt nyrakade ben
och bakom båda dörrarna står du
med din raderade historik

vi ligger inte på kyrkogårdar längre
och tystnaden skriver inga ord
du ber mig spela rumble med någon annan

är, kär, svär, tär, artär, isär, lär
far, fart, farligt, fasligt, fel, ful, fula, fulast, fin
svar, svär, svid, svek, svag, sår, sorg, sorgligt, sol
sak, skam, skammen, skaver, ska, skall, skatt, skratt
ha, har, hatt, hat, hata, hal, hel, le, lite, lita, tillit, lillit, fuckit
för i helvete, knulla mig!

du har fått 542 ordpoäng
bra gjort!




Fri vers (Fri form) av ljudit
Läst 543 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-07-05 13:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Såjävlaskitbra! om du inte misstycker uttrycket...
2012-07-06

    ej medlem längre
Jag gillar sällan texter på Internet, men din var riktigt bra. Du levererar hela vägen från inledningen till slutet.
2012-07-05

  Mats Henricson
Bara ETT ord: Läckert ! Bokmärker !
2012-07-05

  cilax VIP
Vad bra! metametaforer som inte skymmer sikten, vackert
2012-07-05

  ljudit
♪ ♫ ♪ ljudit ba!
2012-07-05
  > Nästa text
< Föregående

ljudit
ljudit