Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt barnbarn fyller snart fyra år och det är stort. Härligt att se och höra den glädje han visar inför denna stora dag.


En lite kille snart 4 år.

Glädjen att se ögon som glittra
fulla av glädje och livslust
är en härlig vitamin för själen.

En liten kille som snart fyller fyra år
han väntar med denna glädje på sin dag.




Fri vers (Fri form) av En strimma av guld
Läst 228 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-23 17:02



Bookmark and Share


  Maria T
En liten dikt fylld av
glädje och livslust.
2009-12-07

  Suzy med punkterna
En STOR dag! Fint till barnbarnet kärt.
2009-11-26

  Miss Mod
Alla barns ögon borde glittra, ett stort grattis.
2009-11-24
  > Nästa text
< Föregående

En strimma av guld
En strimma av guld