Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det handlar om att resa sig igen

han visar ingen sitt
uppbrutna hjärta
när han pumpar glädje i sina vener

och ingen ser skisserna
över hans idealvärld
hans utopi

han är ambivalent

snubblar och går krokigt på alla upplysta gator

han lever i det kolsvarta
och det farliga

dom säger att man ska hålla sig borta från såna typer


på världens farligaste plats bor han
och på livets mest brutala sätt kommer han dö




vinterkylan kommer bita honom i bröstet
och kärleken lämna honom tom

där han står

och sprutar knarket i sina vener









Fri vers av Ettrosamoln.
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-23 19:46



Bookmark and Share


  The Stargazer
Fruktansvärt tragiskt. Du målar skickligt upp detta dystra människoporträtt så att det verkligen berör.
2009-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Ettrosamoln.
Ettrosamoln.