Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto från Fårö


Rapport från ett utsiktstorn


Du böjer vindar
runt höstnakna björkar,
fångar de sista dropparna av
klorofyll från grässtråns yttersta topp

ser koppar fyllas rågade med hopp
upp till den yttersta blå havsranden

konturer av någon i ett utsiktstorn
som tänder lanternor,
delar vågor att mjukt passera genom






Fri vers (Fri form) av _Mian_
Läst 366 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-04 15:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
slutraden. oj. ojoj. varför kom inte jag på det? *avundsfrisk*
2009-12-06

  noname_realmind
Vilken njutbar vacker rapport! Härligt med utsiktstorn också, både namnet självt och "irl"... ;))
2009-12-06

  Vind
Ja, upprepar föregåendes ord "underbar naturlyrik", eller varför inte naturmystik... och hoppfulla bilder/metaforer att ro igenom.
2009-12-04

  Fredrik P. VIP
underbar naturlyrik
med mycket levande
bilder, därtill fint foto
tack
2009-12-04
  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_