Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fängslande

äntligen fick jag komma ut
från bakom de gråa väggarna
på den slutna anstalten

på grund av neddragningar










(sa det på nyheterna)




Fri vers av Fredric
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-25 17:43



Bookmark and Share


  Marlboroman/Hg VIP
Som sagt: God. Mycket god!
2009-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric