Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du är fast

du tror dig se sanningarna
de där som begravts under granitlock
i tusentals evigheter och sekunder

du tror dig se
de sanningar som aldrig begagnats
utan enbart bott djupt där nere

du tror
att rötterna som slingrar sig omkring
kramar dig för hålla dig kvar

du
andas inte längre

fast...




Fri vers av Fredric
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-23 22:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric