Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dras med i…


Drömmar & vaken-het


Söndagmorgon
Vaknade med ett skratt
Hade nog fått fnatt
Såg dig i drömmen
då vi lekte ta fatt
Ibland var du stor
Ibland så väldigt liten
Jag lyfte och bar dig
så som du ömt bär mig

Iklädd mig
och i mina byxor
Stod du bredvid och bara log
Min förundran var stor
över den plats du tog
Tänk att vi
drog samma stor-lek!

Söndagmorgon
Känner din närhet
Bara vet
Att du vill
Blundar och låter
mig fångas åter
I telepatiska trådar
som drar in mig i dig
Vi gungar i takt
Sluter en pakt
Till regntunga droppar
som faller från skyn
Söndagmorgon






Fri vers av Carola Jeryd
Läst 463 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-24 11:39



Bookmark and Share


    Jan Cederlöf
Ja, drömmen ger oss energi och tankar.Bra utformning och tänkvärd.
2009-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Carola Jeryd
Carola Jeryd

Mina favoriter
1500 dagar-nånting
för