Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta det varsamt med mina läppar




Varmt...alldeles för varmt
Livrädd att bränna mig
Allt för många gånger har jag smakat
på det som svider

Känslan sitter kvar i en evighet
Och jag ångrar mig varenda gång
Varför slänger jag mig glupskt och girit
utan eftertanke på det goda
Varför kan jag inte ta det försiktigt

Men idag tänkte jag minsann efter
Idag väntade jag
Sen glömde jag

Och det förbaskade teet hann svalna




Fri vers av svävaren
Läst 299 gånger
Publicerad 2005-10-20 21:00



Bookmark and Share


  Sländan
Ja, det är väl så! Först för varmt och sen får man skynda sig som en idiot för att hinna med innan det blir sådär kallt och läskigt. Det gäller nog både te och annat! Mycket bra skrivet!
2005-10-20
  > Nästa text
< Föregående

svävaren