Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hans ord är inte mina




Trollbunden
Bländad
det är dock bara ord

ord som virvlar


Tom fast fylld
obehag
kärlekssvag

\"?\" snurrar
jag faller

ibland mjukt
ibland hårt
ibland skrattar jag igenom min gråt




påminns
antar
ifrågasätter


TROR



har ingen rätt att tro någonting


Ljuva fraser
kanske är hon jag
lycklig

kanske är hon inte jag

hemska stycken






att ständigt analysera
det jag ändå aldrig förstår
har blivit min drog












Fri vers av svävaren
Läst 367 gånger
Publicerad 2005-11-21 20:03



Bookmark and Share


  Propella
Wow... den här kändes ner i knäskålarna!

"Tom fast fylld
obehag
kärlekssvag"

= underbart
2005-11-21
  > Nästa text
< Föregående

svävaren