Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

då nu sen igen



Tidigare hade passerat för en evighets sen
Då fanns chansen kvar
Nu ställer jag in mig för glömska



Betyder alla kyssar något




Kanske var tid något vi stal
flimmrande ögonblick
som aldrig stämde överens

starkt men suddigt


kanske var det ett skede i mitt liv
då jag ändast kunde andas i drömmen

jag har vaknat
med en stark eftersmak

någon kittlar mitt skinn
när ditt namn nämns



och varje gång stannar livet upp






Fri vers av svävaren
Läst 412 gånger
Publicerad 2005-12-04 19:25



Bookmark and Share


  Wretling
Vilken kärleksförklaring !
2005-12-04
  > Nästa text
< Föregående

svävaren