Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bered en väg för Herr En

Blickarna kastas ständigt nedåt
- där står ni små gräsrötter
du petar i min anekdot
och jag rycker upp dig i dina fötter

här står jag och viker ut mig en sekund
så att du kan få röra om du vill
det tar bara en liten stund
och du känner hur tiden står still

jag, den störste av dem alla
står stadigt på mina på mina ben
med ett fingerknäpp får jag er att falla
så bered en väg för Herr En

jag är så stor att mitt ego behöver
ett eget hus att leva i
du berömmer min enkla manöver
det ger dig en eufori

för de som nickar vid mitt tal
jag belönar med min uppskattning
om du försvarar får du heliga graal
och får leva i min författning

så kasta bort ord som integritet
för annars kommer du att förlora
då blir livet ett jävligt förtret
och du kommer ständigt få hora

för jag fixar allt med ett litet fingerknäpp
betala eller belönas efter nivån vän
jag håller alla i mitt grepp
så bered en väg för Herr En




Bunden vers (Rim) av Max Poisé
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-24 17:02



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
kanon !
2009-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé