Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MÅLA MIN VÄRLD

måla min värld
färgsätt mina gråa nyanser
gör mig till lärd
lär mig ta livets chanser

måla min värld
sätt färg i mitt hjärta
ta bort min härd
som bara ger mig smärta

måla min värld
sätt färg i min blick
gör mig åtråvärd
så att jag färger fick

renodla mina sinnen, som ständigt utrycker apati
måla mina minnen, som aldrig tycks bli fri

måla min värld
sätt färg på min morgondag
ta mig med på färd
och lär mig vara jag

måla min värld
destruera mitt lagom
lär mig bli soningsgärd
lär mig börja om

måla min värld
sätt färg i mitt andrum
säg att jag är värd
att inte vara stum

ge mig styrkan, ta bort min förhatliga smitthärd
ge mig din dyrkan, som ständigt kan måla min värld




Bunden vers (Rim) av Max Poisé
Läst 253 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-24 19:53



Bookmark and Share


  Epione VIP
Underbart detta.
Vacker tavla du målar upp här.
2009-11-25

  etthjärtaäralltidrött
vilken fin vädjan..
2009-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé