Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KANTRAD & FÖRFÖLJD

kantrad och förföljd
du ser nästan mina demoner
de skrattar och hytter med fingrarna

jag blir så jävla förbannad

ingen tar mig ur detta helvete
skapt av små nyanser av mentala felprogrammeringar

jag är kantrad och förföljd av min egen idioti

hur kan jag se en horisont i all min dimma?
hur kan jag hitta i en labyrint utan utgång?

jag blir så jävla förbannad

mitt sinne förföljer och säger vad jag ska göra
till trots------
medan jag själv springer.....SPRINGER!!! och lyckas ljuda ord
som inte är mina!

------IDIOTJÄVEL-----

kantrad och förföljd
segregerad och pantsatt i en värld som bara skapar
medlidande i revyliknande former

jag kommer inte ur att mitt mentala för mig till ruinens brant
hur mycket jag än värjer
hur mycket än min vilja skriker är allt separerat

jag kommer, ständigt....vara så jävla kantrad och förföljd

----av mig själv-----




Fri vers (Fri form) av Max Poisé
Läst 265 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-24 20:59



Bookmark and Share


  Epione VIP
Ja då gäller det att vårda hyddan man bor i :))både in och utsida.
Känner igen känslan häri.
Språket är enkelt och rakt på rödbetan.
Tack
2009-11-25

  Dito VIP
det är sant och det är endast när du blir vän med dig själv du kommer på rätt köl
2009-11-24

  Valdemar Anders
Poff!! Träffad!
Bra!
2009-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé