Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi lever med lånade kroppar.

Vi lever med lånade kroppar. Vi lånar.
Får man ta vilken man vill eller måste man stå i kö?

I en kö där någon hamnade sist och fick ta på sig den kropp ingen ville ha.
Varför kom jag först och du sist? Jag sist och du först?

Ska man ta en nummerlapp eller måste man stjäla, knuffas, sparka eller slå för att komma fram i tid?

I tid för att få den som alla vill ha. Den som glänser av guld.

Kriget i himlen fortsätter. Vem ska komma först? Vem kom sist?

Vem är lyckligast?




Fri vers av himlen.luktar.skit
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-25 19:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

himlen.luktar.skit
himlen.luktar.skit