Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG BLÖDER

jag blöder från sår
som
aldrig läker

inte ett vaccin i världen kommer att kunna skydda mig från summan
av de val jag gjort

jag är ett land utsuddad från världskartan
och ett träd utan rötter

hur ska jag hitta hem när din värld inte längre tillåter min existens?

jag blöder från sår
som
aldrig läker

jag är böldpesten personifierad i en idrottshall fylld av läkare med bara gränser..

JAG BLÖDER SÅ INÅT HELVETE!!!

och det finns inga bandage i världen som stoppar!

mitt blod sinar aldrig!

ALDRIG---------------

jag blöder från sår
som
aldrig läker




Fri vers (Fri form) av Max Poisé
Läst 244 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-11-25 21:57



Bookmark and Share


  thyra
Berörande ord!
2009-11-26

  Mr Lindemann VIP
Va, faen, tänk på mig som har galtfebern och när tamdjurspesten inombords!
2009-11-26

  stenen/ Yv Ericsson
Vet. den jävla känslan. bra.
2009-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé