Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gift som dödar..

Rökning dödar..
förstör hud tänder hår
inre organ..
som sedan ger sjukdomar
så mycket gift
i denna lilla pinne...
lockar människor in
i en för tidig död
medan tobaksindustrin
gnuggar sina händer..
kassan klirrar på för fullt












mare




Fri vers av mare VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-26 11:58



Bookmark and Share


  Näckrosen
rökfritt är härligt för mig som har astma i alla fall.
2009-11-27

  walborg
Rökning dövar känslorna. Emotionella behov styr vår informationsresistens.
2009-11-26

  Larz Gustafsson VIP
Och vad är skillnaden?
2009-11-26

    ej medlem längre
snarare dumdristighet

bra skrivet
2009-11-26

  Larz Gustafsson VIP
Som jag ser det är rökning ett tecken på bristande intelligens.
2009-11-26
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP