Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TROGEN hunds PARADOX

Trogen hund vandrar
slagen genom livet
sig själv klandrar
brist på alternativet

kroppen är sargad
av de få motstånd
sinnet är förargat
brist på yttre bistånd

för leendet det finns
och de dolda såren
men djupt i dennes lins
ser du de förtvivlade åren

trogen hund följer
genom en hård storm
en mästare som döljer
bitterheten enorm

för bortom flaskan finns
något som minner om kärlek
för om man verkligen minns
så glömmer man alla svek

trogen hunds olycka
är livet i en samlarbox
smärtan med guld smycka
är en trogen hunds paradox




Bunden vers (Rim) av Max Poisé
Läst 222 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-26 20:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé