Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet (ingrediens)

 

varje del av helheten

utgjordes av element

som tillsammans komponerade

byggstenars

                     enhet

 

men ändå var livet

                    större

 

© Birgitta Wäppling, 2008

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av © Birgitta Wäppling VIP
Läst 368 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-26 22:39



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Ursnyggt kreerat!!!
2009-12-02

  Michaela Dutius
"men ändå var livet större"
Dessa slutord lyfter dikten till hisnande höjder.

Grattis till placeringen
2009-11-28

  Berit Robin Lagerholm VIP
Oj vilken underbar sanning du skapade här.
Hela dikten är som staplade byggstenar men större.
2009-11-28

  Ulf Lagerholm
japp, delens fulländning är en förutsättning för skapelsens fulländning, fast egentligen är det ju det spegelvända förhållandet som jag tror är sanningen, men egentligen är ju det endast hårklyverier

mycket gott detta!
2009-11-26
  > Nästa text
< Föregående

© Birgitta Wäppling VIP