Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

morgontyngd


varje morgon
väger tung

kampen mot sömn
klocka

distraherar




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 698 gånger
Utvald text
Publicerad 2005-10-21 06:42



Bookmark and Share


  Håkan Eklund
geni! du e ett geni!

jag läser väckarklocka distraherar. HA!!
upp o jobba!
2005-10-21

  Daniel_78 VIP
Jag känner för dig Hans, det gör jag verkligen...
o du grymma morgon..varför!
2005-10-21

  Ola Rydberg
Gillar slutet på denna
2005-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP