Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

delad yta


du klinkar tunn porslin
med din sked
alltså

är jag inte ensam




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 652 gånger
Publicerad 2005-10-21 16:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sant - eftersom någon skramlar i köket är jag tydligen inte ensam trots allt, så sant så sant...
2005-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP