Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Daglig kamp..

Daglig är kampen
att kämpa
emot ondska..
emot elakheter förtal
orättvisor av alla slag
rättvisa finns inte..
som demokrati
måste erövras varje dag










mare




Fri vers av mare VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-27 14:07



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag tror att det viktigaste slaget pågår inom varje kristen, det mellan anden och köttet.
Rättfärdighet upphöjer en nation, men synd är folkens vanära.
2009-11-27
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP