Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sov nu kära



Skymningen smeker sakta

dina axlar till ro

låter natten andas frid

i dina tankar




Fri vers av SusieQ
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-27 15:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SusieQ
SusieQ