Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtats dörr..

Kärleken bygger
bo..
i ett hjärta av längtan
med öppnad dörr
intar den sin plats..










mare




Fri vers av mare VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-11-27 16:59



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Härligt!!
2009-11-27

  En strimma av guld
Kärlekens bo är det bästa vi har. En öppnad dörr ......... till kärleken.
2009-11-27
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP