Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du förgyller..

Din närhet
förgyller inre..
målar själ
i vackraste färg









mare




Fri vers av mare VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-27 20:34



Bookmark and Share


  peter markurth
skönhet
2009-11-29

  Larz Gustafsson VIP
Sådan är Han, vår Gud. Färgstark och färgrik och färgglad.
2009-11-27
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP