Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glömma drömma..

I ögonblick..
slänga livets problem
åt sidan..
glömma bort sorgligheter
om bara för en stund..
få drömma till lyckans land
där ingen sorg eller lidande finns
bara evig glädje..
låter som en dröm
buren i själens djup för att orka leva










mare




Fri vers av mare VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-27 21:05



Bookmark and Share


  walborg
Varmt tack för denna fina bön om evig glädje.
2009-11-27

  Larz Gustafsson VIP
Jag är förvissad om att jag en gång kommer att vara där. I himlen. Den tron bär mig.
2009-11-27

  peter markurth
sann
2009-11-27
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP