Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VI har bara valt att IGNORERA

hur skulle ens en djävul kunnna lita på dig?
du står där och spyr dina löften
de radas fint upp på ett band

JÄVLIGT FINT OCH SORTERAT!!

du raljerar ståendes på ett ben trots att du
bedyrar din båda fötter på marken

hur lättlurad tror du att omvärlden är?

du mytomaniserar din omvärld, med historier funna
från redan dikterade verk, och ditt liv sjunker djupare
än det bottenlösa

så fanatiskt urbota antiintellektuellt, men du kan inte ens rå för att din mun öppnar sig, för du måste ju till trots få luft, och i samma andetag försuras luften med nya påhittade sanningar

----------------VEM FAN ÄR DU?

hur kan du se dig själv i den spegelbild som bildas av dina kommentarer?
du är lika synad som en soluppgång på morgontimman

men likt en förövare av föruttnat material du slungas vidare på en färd som tar dig till nya hiskliga höjder av transparanta lögner

du är ett hav av ett ingenting och den bottenlösa tillvaro du lever i frodas av omgivningens naiva okunskap

OCH DU TROR VI FALLER SOM BRICKOR!

i ett spel du själv är innovatören i

medan vi i själva verket skrattar oss ödmjuka till nästa talare och till nästa genomskinliga påhitt

VI VET REDAN------------

vi har bara valt att ignorera




Fri vers (Prosapoesi) av Max Poisé
Läst 298 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-27 22:46



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
Tufft.
2009-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé