Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grenvärk

ensamheten bor i
ett vindpinat träd




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 291 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-11-28 02:56



Bookmark and Share


  Caprice! VIP
Härligt tvetydig titel... och dikten går inte heller av för stormen!
2009-11-29

  C Cobain
...och röttarna tar jorden så grunt...för vindens skull
2009-11-29

  Marlboroman/Hg VIP
Zee Zee!!!
2009-11-29

  Gunnel André VIP
Oöversättlig ordlek...bara en nordbo kan förstå!
2009-11-29

  Deva
bara en skogsmänniska kan se och förstå ;-)
2009-11-28

  Berit Robin Lagerholm VIP
De här få mångfasetterade orden värkte
2009-11-28

  Eva Langrath VIP
Få ord med stort budskap
2009-11-28

  Ingela Svenson VIP
Ödslig skönhet i få ord!
2009-11-28

  Catharina Edin VIP
En sådan ödslig bild av den oönskade ensamheten -
2009-11-28

  etthjärtaäralltidrött
så smått, så vackert
2009-11-28

  stenen/ Yv Ericsson
Mycket mycket bra denna. Grenvärk är det nog många av oss som lider av..
2009-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren