Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poeter

Oj.. vet inte vad skriva här.. Men det kommer att komma någon text sinom tid

Ljus och Fin sida!




Fri vers av nightsoulz
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-28 13:40



Bookmark and Share


  ~Leonardo~
Ja det ordnar sig säkert med det.
2009-11-28

  Junitvillingen
Välkommen till denna skrivarsajt, hoppas du kommer att trivas! Jag har varit medlem sen i mars-09 och mår gott här:-))
2009-11-28

  Quasimodo
Väntar på dig och för vad som kommer att skapas !!! Sven
2009-11-28
  > Nästa text
< Föregående

nightsoulz
nightsoulz