Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

själens fönster inuti

själens fönster möter mig här inuti
rädslan spelar mig ett spratt jag inte förstår


skuggsidorna försvinner


ramlar överbord någonstans där borta
försvinner
med egna andetag
sluter jag mig själv stänger allt utanför


rädslan biter mig under min hud


fönstret i min själ spricker sönder
tårarna växlar mönster där himlen bor


flödet tar inte stopp här nu inte alls nu


andetagen blir tyngre och tyngre
lova mig stjärnornas tid bortom bergens horisont
precis där vackraste av frön blommar ut


inuti
skuggsidorna försvinner
lova mig...




Fri vers av nightsoulz
Läst 422 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-02-22 17:04



Bookmark and Share


  aol
en mycket stark berörande skrift,
2010-09-23

  Anya VIP
Mycket vackert språk, gillar särskilt:
fönstret i min själ spricker sönder
tårarna växlar mönster där himlen bor
En bra beskrivning av det inre, enligt mig!
2010-08-20

    frusethjärta
Välskriven och berörande!
2010-04-09

  Suzy med punkterna
Bortom berget, vid horisonten som jag så ofta skriver mina sånger om.......där känner jag dina ord och berörs.
2010-02-22
  > Nästa text
< Föregående

nightsoulz
nightsoulz