Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

runt hörnet

du har sån enorm glädje i dig själv
empati och vänskapskärlek

i ett själahjärta ryms så oerhört mycket
av dagar i livets pulser på olika sätt
hit dit nära utanför innanför tillitsfullt levande

ja så där äkta levande inuti djupet innanför
själsrösten brusar omkring
i ett själahjärtas tankar gror små frön

du har sån enorm styrka i ditt inre
tårar i lyckas rördhet är inget i blindes rum

du är själavännen som förstår livets gåtor
alla gåtor som vilar runt hörnet




Fri vers av nightsoulz
Läst 345 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-19 13:16



Bookmark and Share


  ~Leonardo~
Så härligt...och detta alldeles runt hörnet också. befriande läsning.
2010-03-11
  > Nästa text
< Föregående

nightsoulz
nightsoulz