Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2 minuter i åtta

mitt liv gick genom en fas
en fas av kärleksblomster
blomster med hjärtrosor och tindrande stjärnor

orden dånade i min själ
avslutande orden från rader
orden slog sönder mitt fyllda hjärta

i botten med styrkan sliten itu

2 minuter i åtta blev över på några sekunder
sekunder i mitt liv där kärlekens lyster
lyster som blev till honung
finns inte mer

mitt liv
en fas av 2 minuter i åtta på några sekunder




Fri vers av nightsoulz
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-28 14:42



Bookmark and Share


  ~Leonardo~
Skildrar bra hur en liten liten stund, kan bli till en hel evighet. säkert formulerat.
2009-11-28

    frusethjärta
Fint skrivet!
2009-11-28

  Quasimodo
I sista minuten känns det som !!
2009-11-28
  > Nästa text
< Föregående

nightsoulz
nightsoulz