Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag såg en ängel

jag såg en ängel inuti mig själv
när jag vände mig om
skimrade tonerna precis framför mig

hittade vägarna utanför mig själv

regnet där utanför formade jag till
värdefullaste av korn i regnbågens färger
stillsamma vindar strödde guld i mina ådror

hittade vägarna inuti mig själv

jag såg en ängel inuti mig själv
när jag vände mig om
skimrade de vackraste av ord från dig




Fri vers av nightsoulz
Läst 260 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-28 15:19



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Att spegla in sig i den andre och se sitt ljus där....
2009-11-28

  ~Leonardo~
Detta visar hur enkelt man kan formas av ord. en ängel är inte dumt alls i detta fall. :)
2009-11-28

  Junitvillingen
Mmmm, vilken skön syn - att se en ängel inom...kunde inte annat än dyka på din text eftersom ordet ängel finns i rubriken...fascineras av dessa väsen och vad de står för...och samlar allt, allt som har med änglar att göra...fin text!!
2009-11-28

  stenen/ Yv Ericsson
känner instinktivt så här. lyckans ost.
bra och vackert
2009-11-28
  > Nästa text
< Föregående

nightsoulz
nightsoulz