Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att sluta älska dig

att sluta älska dig
är som en gåta under sten för mig

livets alla spår ringlar sig i min hud
lämnar där inga porer kvar
fylls av tidens solskensdofter från ditt allt


att sluta älska dig
är som en gåta under havet för mig

livets alla labyrinter sluter sig samman i mig
berikar mig med sannerlighetens frukter
drar ännu ett andetag djupt där in

att sluta älska dig,
nej för rikedomen är just du




Fri vers av nightsoulz
Läst 270 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-28 15:25



Bookmark and Share


  ~Leonardo~
Precis..det är svårt att sluta älska någon bara sådär.
Det är som en gåta helt visst.
2009-11-28
  > Nästa text
< Föregående

nightsoulz
nightsoulz