Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sen höst

alltmedan
gula bladen
förmultnar
och blir bruna

står kantareller
ännu gyllne
om än bedagade

i gläntan
där vi i somras
glömde söka

ännu har
frosten inte
farit våldsamt fram




Fri vers av Anders P VIP
Läst 345 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-28 16:12



Bookmark and Share


  *Yezze*
vacket skrivet. och nu blev jag sugen på kantarell macka :)
2009-11-28

  Myself
en mysig liten text om årstidernas eviga underverk
2009-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP