Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NAKEN NAKENHET

Min nakenhet är utrustad med skam
en bespottad naturlighet
gömd tar jag mig fram
med tillåten finurlighet

det mest självklara
är min bakåtsträvan
siktad mot det bara
bort från all bävan

för utrustad med själskallibrering
blir jag ett rodnande resultat
med ögon som har filtrerering
är jag i ett påklätt format

för min nakenhet är utrustad med skam
min brutala ärlighet likaså
men är du tillräckligt uppmärksam
så inser du vad det beror på

melankoliskt jag mig försätter
med olycka ständigt fruktsam
mina dagar konverterade till nätter
då min nakenhet är utrustad med skam




Bunden vers (Rim) av Max Poisé
Läst 250 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-29 18:21



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
naket beskrivet..bra
2009-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé