Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vingarna av kärlek

vingarna av kärlek försvann i ett enda kast
när sången tystnade brann den sista askan upp

under mina fötter vilar gammal taggtråd kvar
sliter sönder mina trampdynor
krossade ord och meningar blev till intet

inborrade i min själ jag försöker göra mig fri

vingarna av kasten som innehöll klädernas kärlek
drunknade i alldeles för många toner i oklang

tiden ville sig inte riktigt på evighetens platå
när stressen blev för mycket grävdes kornen ner för djupt
där ingenting kunde förvaltas med våra andetag

jag väntade som vid min mila utan att inget hände
vingarna av kärlek försvann i ett enda kast




Fri vers av nightsoulz
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-28 20:44



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
en illustrativ välgjord förtäljning, bra.
2009-12-18
  > Nästa text
< Föregående

nightsoulz
nightsoulz