Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN femte FIOLEN

min resignation är din öppnande dörr
min olycka är ditt paradis
ekande röster från ett förr
är olyckans antipris

jag står där och förlåter
och du hör inte min röst
hur ska jag vända åter?
hur ska jag få tröst?

jag är en cirkel bruten
du finner dig i andras intressen
du gör dig helt försluten
och jag blir bara ingressen

mitt värde är nu helt devalverat
nu när jag lämnat biktstolen
du är nu omgrupperad
och jag är den femte fiolen




Bunden vers (Rim) av Max Poisé
Läst 575 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-29 16:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé