Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets ytliga..

Lyssnar tiden..
flyter förbi som floden
ständig ström
genom liv så kort så flyktigt..
blickar jag ut över världen
den ytliga kommersiella
av människor på jakt
ständigt...
lyckosökare efter det jordiska
det som inte går att hålla kvar
utan vill förgås försvinna..










mare











Fri vers av mare VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-29 16:21



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
I en evighet når jag det som utgör varats
kärnpunkt
andas in delar av dig
sedan får jag tag i det flyktiga

hos alla andra
2009-11-29

  peter markurth
mkt välgestaltad
2009-11-29

  Larz Gustafsson VIP
Ett eko av tomhet.
2009-11-29
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP