Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din löddrande kärleksfantasi


Det var vid diskbänkens evighetsarbete, du nuddade min kind och allt lödder i baljan steg högre och högre.
Värmen från din kyss gav mina händer energi, som elvispar dansade de lyckligt runt tallrikarnas matrester.
Vi tog varandras händer, hoppade ner i baljans lödder och blåste såpbubblor på varandra.
Vattnet var hett och våra hjärtan bultade av längtan. Jag log mot din blick, dina blåa ögons insjö, där den nymålade ekan sjösattes i en hast.
Du knuffade ut den från land och hoppade ombord, du satte dig tätt bredvid mig och log.
Energierna levde sitt eget liv och vi rodde över hela Indiska oceanen.
Vid stranden byggde vi en hydda, vi lånade färgen från himlarna och stjärnorna som strödde sitt ljus över våra kroppars eviga arbete.
Vårt hem, en tillflykt där själar möts i ljusblåa drömmar och gröna fantasier. Jag la mig tillrätta och du lät din blick lägga sig i min.




Prosa av L.byström
Läst 249 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-29 20:23



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en så vacker bild som väl kompletterar den varsamt och ömsint berättande texten; tvåsamhet i längtan och fantasi väl framfört !
2009-12-07
  > Nästa text
< Föregående

L.byström
L.byström