Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fortfarande

jag kan fortfarande känna lukten av dig i min säng
jag kan fortfarande känna dina händer mot min hud
jag kan fortfarande känna smaken av dina kyssar




Fri vers av emmylou
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-29 20:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emmylou
emmylou